Workshops en cursussen tekenen en schilderen

Ontdek mijn creatieve workshops en cursussen tekenen en schilderen in Tiel. Al zes jaar geef ik teken- en schilderles, als docent aan de Volksuniversiteit West Betuwe maar nu voornamelijk in mijn eigen atelier.

Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, ik begeleid je bij elke stap. Schrijf je vandaag nog in voor een stimulerende leeromgeving en ontwikkel je artistieke talenten. Van potloodschetsen tot kleurrijke schilderijen, ik bied een breed scala aan materialen en technieken voor elke kunstenaar. Je kunt je bij mij zowel verdiepen in een bepaald materiaal, zoals aquarel, of een onderwerp, zoals het portret. Zie onderstaand schema voor de tijdstippen van mijn workshops en cursussen tekenen en schilderen. Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn cursusprogramma, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Vrij Tekenen en Schilderen – figuratief (6 keer)
Dinsdagmiddag 5 maart t/m 9 april 2024, 13:30-16:00 uur
meer info

Vrij Tekenen en Schilderen – figuratief (6 keer)
Dinsdagmiddag 16 januari t/m 20 februari 2024, 13:30-16:00 uur
meer info

Vrij Tekenen en Schilderen – figuratief (6 keer)
Dinsdagavond 16 januari t/m 20 februari 2024, 19:30-22:00 uur
meer info

Cursus Aquareltechnieken (3 lessen)
Donderdagavond 18 januari t/m 1 februari 2024, 19:30-22:00 uur
meer info

Cursus Portrettekenen (3 lessen)
Donderdagavond 8 februari t/m 22 februari 2024, 19:30-22:00 uur
meer info

Ik volg sinds vorig jaar teken en schilderlessen bij Linda. Dit ervaar ik als zeer prettig. Je wordt deskundig begeleid op je eigen niveau. Linda geeft je deskundige adviezen en inzichten wat betreft je eigen werk en verwachtingen. De groep is klein dus genoeg individuele aandacht. Met ’n muziekje op de achtergrond is het iedere week weer ’n fijne inspirerende les.

Marian.

Ik heb veel inspiratie opgedaan en heb een nieuwe “tak van sport” leren kennen tijdens jouw lessen. Heel erg fijn.

Mieke.


Workshops voor gezelschappen

workshops voor gezelschappen

Bedrijfsuitje, jubileum, reünie of verjaardag? Ik kan speciaal voor deze gelegenheid een workshop schilderen organiseren. Gezellig en leerzaam om gezamenlijk een creatieve workshop in mijn atelier of tuin te volgen! Iedereen kan meedoen, ervaring of niet. In overleg kiezen we materiaal, onderwerp en locatie (binnen of buiten).

FacebookinstagramFacebookinstagram volg mij op Facebook en Instagram