Wijze van verkrijging van persoonsgegevens
Linda Derksen verzamelt en verwerkt geen persoonlijke gegevens, tenzij je deze zelf, bewust, aan haar hebt verstrekt.

Doelomschrijving van gebruik
Linda Derksen gebruikt jouw gegevens om persoonlijk met jou te communiceren, en om e-mails te kunnen sturen over haar diensten en producten indien Linda Derksen van mening is dat die relevant voor jou kunnen zijn.

Beveiliging
Linda Derksen beveiligt de aan haar verstrekte persoonsgegevens zodat niemand er zonder wachtwoord bij kan.

Verstrekking aan derden
Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt, behalve voor zover ze worden opgeslagen op servers, waarvoor Linda Derksen diensten van derden afneemt. Linda Derksen sluit verwerkersovereenkomsten met deze partijen om jouw gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

Recht van inzage, correctie en verwijdering
Je hebt het recht om inzicht, correctie en verwijdering van jouw gegevens te vragen. Neem hiervoor contact op met Linda Derksen.

Contact en Klachten
Als je vragen of klachten hebt over dit Privacystatement of het privacy beleid van Linda Derksen, kun je contact met haar opnemen, zie de contact pagina van deze website.
Op grond van Nederlandse en Europese privacywetgeving heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens inzake de verwerkingen van persoonsgegevens.

Wijzigingen
Het is mogelijk dat Linda Derksen het privacy beleid van tijd tot tijd aanpast. Zij raadt je daarom aan regelmatig de meest recente versie van de Privacyverklaring te controleren.

FacebookinstagramFacebookinstagram volg mij op Facebook en Instagram
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail